Lyxig och unik boudoirsession söndagen den 18 mars på Elite Plaza Hotel!

Vill du överraska din partner med en annorlunda morgongåva inför er bröllopsdag, hans födelsedag eller kanske bara "för att"? Boka en boudoirsession med mig och fotograferas i en lyxig svit på fem-stjärniga Elite Plaza i centrala Göteborg efter att ha blivit omhändertagen av en proffesionell make-up artist! Se nedan vad som ingår. Välkommen! 
Budoir Göteborg

Vad ingår?

- Konsultation över telefon innan vi ses
- Ca 1 timme med en proffessionell make-up / hårstylist - du får en make-up lagd och blir fixad i håret (lättare hårstyling)
- 1 timmes fotografering i en stor, ljus och fräsch svit på Elite Plaza Hotel 
- Ett online urvalsgalleri med dina bästa bilder
- Lättare redigering av de bilder du väljer
- 10 stycken av dina favoritbilder (som du väljer) framkallade i 10 x 15 på ett matt och proffsigt fotopapper
- Ett USB med dina valda favoriter i högupplöst* format - både i svart-vitt och färg
- Viss rekvisita under fotograferingen

Pris: 4600 SEK

Vanliga frågor

Hur går fotograferingen till?
När du anländer så börjar make-up artisten att sminka och styla dig - ni kommer tillsammans överens om vad som passar just dig! Det tar ca en timme. Sedan är det dags för fotograferingen som tar 1+ timme där vi allokerar minst 55 min till själva fotograferingen och resterande till att bestämma dina "outfits". Under fotograferingen vägleder jag dig och säger vad du behöver göra. De flesta jag fotar har aldrig blivit fotade tidigare eller endast vid enstaka tillfällen så jag är van vid att guida genom fotograferingen. Naturligtvis lyssnar jag även på dina önskemål!

Hinner jag få mina bilder innan min bröllopsdag?
Lugn! Inom ett par dagar efter att vi setts kommer du att presenteras med ett urvalsgalleri med dina bästa bilder. Du får då återkomma till mig med dina favoriter. Efter det påbörjar jag redigeringen inför framkallning ganska omgående. Jag hör sedan av mig när bilderna anlänt från färglabbet. Nämn gärna när du gifter dig (om så är fallet) så att vi ser till att göra dina bilder klara i god tid innan!

Vilken tid på dagen den 18 mars?
Jag har flera sessions tillgängliga för att maximera dagsljuset denna dag. När du bokar meddela mig vilken tid som passar dig bäst!

1. 10:30-12:30 - BOKAD
2. 11:30-13:30 - LEDIG
3. 13:30-15:30 - BOKAD
4. 14:30-16:30 - BOKAD

Hur betalar jag?
1000 kr kommer att faktureras elektroniskt vid bokning för att säkra din tid med mig och make-up artisten. Naturligtvis dras detta av på slutfakturan som ställs ut vid leverans av bilderna. Vill du dela upp din sista betalning ytterligare så går det bra - säg bara till när vi talas vid så fixar vi det! Jag är flexibel!

Vad ska jag ta med mig?
Denna diskussion tar vi tillsammans via telefon/mail innan vi ses. Då pratar vi igenom vad som funkar och vad som inte funkar i klädsel, etc. Dessutom får du efter bokning tillgång till en lösenordsskyddad sida där jag informerar mer om upplägg, klädsel, tips inför, etc.

Var kan jag se mer bilder från dina tidigare boudoirfotograferingar?
Jag har fotograferat flera boudoirsessions under de senaste 7 åren och några av de bilder jag fått lov att visa finner du här.

Hur bokar jag?
Kontakta mig här. Har du ytterligare frågor innan du bokar så hör bara av dig!

Priset visas inklusive 25% moms. Bokningskostnad på 1000 kr återfås inte vid eventuell avbokning.
* Högupplöst format = där du kan framkalla dina bilder utan problem upp till storlek 30 x 40 cm