Morgongåva / Boudoir

På senare år har konceptet "morgongåva" när man gifter sig blivit mer och mer populärt! ...och att som brud ge sin man en stilren liten låda med ett gäng snygga och "classy" bilder av sig själv är naturligtvis väldigt uppskattat. Men naturligtvis måste man inte gifta sig för att göra en boudoirfotografering - det är ofta en helt otrolig ego-boost så man kan lika gärna göra det för sig själv! ...eller inför en födelsedag, årsdag, etc.

Jag har fotograferat boudoir sedan 2011 och eftersom detta är en lite speciell fotografering så är det väldigt viktigt för mig att du som kund känner dig bekväm med mig och det jag skapar. Jag har alltid minst ett samtal via telefon innan vi ses för att diskutera förväntningar, outfits och upplägg. 

Under våren har jag en hel massa prisvärda sessions där du får en fotografering i en lyxig svit på Elite efter att ha blivit omhändertagen av en professionell make-up och hårstylist. Just nu har jag ett datum bokat i Malmö för dem som gifter sig sommaren 2018 och du kan läsa mer om det här. Fungerar inte någon av dessa dagar kan du kontakta mig här så berättar jag mer om mina "vanliga" sessions med liknande upplägg.

Ett smakprov på mitt boudoirbildspråk finner ni nedan - klicka på bilderna för att se dem i större format.